ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ SITE

ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

GREEK GUIDE DOGS

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΗ KATA WCAG 2.0 - W3C ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΘΟΝΩΝ

A

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΧΟΡΗΓΙΑ

A

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  1. Πρόεδρος Δ.Σ.: κα Ζ. Χρηστοπούλου Γερουλάνου, ως τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αμφιβληστροειδοπαθών και αναπληρωματικό μέλος ο Πρόεδρος της Π.Ε.Α. κος Ε. Χατζηχαραλάμπους.
  2. Αντιπρόεδρος Δ.Σ.: κος Νίκος Γιαλλούρης, Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών ως τακτικό μέλος της ΕΟΤ και αναπληρωματικό μέλος η κα Αγαθή Καρρά, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Τ.
  3. Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.: κος Ηλίας Μαργιόλας, πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Π.Σ.Τ., Γενικός Σύμβουλος της Ε.Σ.Α.μεΑ. ως τακτικό μέλος της ΕΣΑΜΕΑ, με αναπληρωματικό μέλος του τον κ. Χρήστο Κεσόγλου, Αναπληρωτή Οργανωτικό Γραμματέα Ε.Σ.Α.μεΑ.
  4. Ταμίας Δ.Σ.: κος Δημήτρης Σηφάκης ως Τακτικό μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών με αναπληρώτρια του την κα Θεοδώρα Φαρδέλα.
  5. Έφορος: ο κος Θεόδωρος Τριάντης, Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων Ε.Κ.Ε.Σ
  6. Μέλη: ο κος Μενέλας Τσαούσης ως τακτικό μέλος του Κ.Ε.Α.Τ. με αναπληρώτρια την κα Χρυσούλα Εξάρχου, υπάλληλο Κ.Ε.Α.Τ., ο κος Χρήστος Κορομιλάς ως Τακτικός Μέλος του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος με αναπληρώτρια την Κα Μαρία,  και ο κος Λουκάς Παπαϊωάννου ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας Ζώων και Περιβάλλοντος Νομού Αττικής « Δικαίωμα Ζωής»
  7.  
  8. Ο κος Ε. Χατζηχαραλάμπους, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αμφιβληστροειδοπαθων Π.Ε.Α. ορίστηκε από το Δ.Σ. ως συντονιστής της Επιστημονικής Επιτροπής του Κέντρου Σκύλων Οδηγών Ελλάδος.

Τίτλος:

Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών & Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Ατομα με Αναπηρίες.

Με την υποστήριξη του Ομίλου Petline

Με την υποστήριξη της Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ

Διεύθυνση: Βερανζέρου 31

5ος όροφος, Αθήνα

Τηλέφωνo: 210-5200140

Κινητό: 6932-414189

email: info@greekguidedogs.com

COPYRIGHT © 2018 ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ® ALL RIGHTS RESERVED | DESIGN & DEVELOPMENT BRAINART WEB SOLUTIONS