ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ SITE

ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

GREEK GUIDE DOGS

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΗ KATA WCAG 2.0 - W3C ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΘΟΝΩΝ

A

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΧΟΡΗΓΙΑ

A

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο φορέας «Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών και Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Ατομα με Αναπηρίες – «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» ιδρύθηκε στις 25 Ιουλίου 2008.

 

Βασικός Στόχος του Κέντρου "Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος" είναι:

α) να διαχειριστεί και να καλύψει την ανάγκη των ατόμων με οπτική αναπηρία να χρησιμοποιήσουν για την ασφαλέστερη κινητικότητά τους ΣΚΥΛΟ ΟΔΗΓΟ.

 

β) Παράλληλος στόχος: Ατομα με Αναπηρίες να καλύψουν την ανάγκη της μετακίνησής τους και της εξυπηρέτησης τους με την χρήση Σκύλων Βοηθείας.

 

Η υπηρεσία παροχής ενός Σκύλου Οδηγού σε ένα Ατομο με Οπτική Αναπηρία είναι μία πολύτιμη παροχή, η οποία πιστεύεται ότι τα επόμενα χρόνια θα αναπτυχθεί προκειμένου να καλύψει τις όλο αυξανόμενες ανάγκες πανελλαδικά.

 

Είναι σημαντικό ότι στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν οι παρακάτω Φορείς με πολυετή πείρα στα προβλήματα των ατόμων με Αναπηρίες.

 

Ολοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση αυτής της νέας πρωτοποριακής ιδέας για τα Ελληνικά δεδομένα με τις Χορηγούς Εταιρείας PETLINE S.A. (Τροφές EUCANUBA, Αξεσουάρ  ROGZ και Παιχνίδια KONG) και BAYER HELLAS S.A..

Χωρίς την πολύτιμη στήριξη του Εκτροφείου MacHIll Celebrity και την ουσιαστική βοήθεια της κα Margarite Weber το Κέντρο δεν θα μπορούσε να είχε την ανοδική πορεία που έχει.

Τίτλος:

Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών & Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Ατομα με Αναπηρίες.

Με την υποστήριξη του Ομίλου Petline

Με την υποστήριξη της Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ

Διεύθυνση: Βερανζέρου 31

5ος όροφος, Αθήνα

Τηλέφωνo: 210-5200140

Κινητό: 6932-414189

email: info@greekguidedogs.com

COPYRIGHT © 2018 ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ® ALL RIGHTS RESERVED | DESIGN & DEVELOPMENT BRAINART WEB SOLUTIONS