ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ SITE

ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

GREEK GUIDE DOGS

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΗ KATA WCAG 2.0 - W3C ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΘΟΝΩΝ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΧΟΡΗΓΙΑ

A

A

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Η Επιτυχία του έργου του Ελληνικού Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» στηρίζεται στην Ομάδα των Εκπαιδευομένων Εκπαιδευτών, στους Ανάδοχους Εθελοντές/ντριες και στους Εθελοντές, χρειάζεται δε την ΣΤΗΡΙΞΗ όλης της κοινωνίας!

Χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους στην προσπάθεια αυτή και ανθρώπους με όραμα.

Το Κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» είναι μια  ΜΗ κερδοσκοπική Αστική Εταιρεία, η οποία έχει σαν στόχο την εκπαίδευση Εκπαιδευτών Σκύλων Οδηγών και την Εκπαίδευση Σκύλων Οδηγών για Ατομα με προβλήματα όρασης.

Πώς μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο μας:

Α). Υιοθετώντας ένα κουτάβι από την πρώτη ημέρα της ζωής του.  Δίνοντάς του το όνομά του / της για 100 ευρώ και θα σας στέλνουμε για όλη του τη ζωή ως Σκύλο Οδηγό, κάθε χρόνο ένα ενημερωτικό δελτίο με τα επιτεύγματα και τις φωτογραφίες του/της. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απολαμβάνετε τον υιοθετημένο σκύλο-οδηγό σας για 8 χρόνια

Β). Αγοράζοντας για το Κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» ένα κουτάβι Labrador. Συνεργαζόμαστε με Ελληνες Εκτροφείς προκειμένου τα κουτάβια να αγοράζονται από Ελλάδα και όχι να εισάγονται από την Ολλανδία, όπως μέχρι τώρα.  Τα κουτάβια κοστίζουν από 800-1300 ευρώ ανάλογα με τον εκτροφέα και το γενεαλογικό δέντρο του κουταβιού.

Γ). Κάνοντας Δωρεές στο Κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» καλύπτονται:

 1. την στείρωση κάθε σκύλου
 2. τους εμβολιασμούς, σε ετήσια βάση, για κάθε σκυλί
 3. το πρώτο έτος των ιατρικών εξετάσεων του κάθε σκύλου.  (ακτινογραφίες για τα ισχία και τους  αγκώνες, οφθαλμολογικές εξετάσεις κλπ.)
 4. την εκπαίδευση (μηνιαίως) κάθε εκπαιδευομένου εκπαιδευτή σκύλου οδηγού για τα πρώτα 5 χρόνια της εκπαίδευσής τους. Η ομάδα αποτελείται από 4 άτομα. Στο κόστος αυτό συμπεριλαμβάνεται και το κόστος εκπαίδευσης των κουταβιών και των σκύλων οδηγών.
 5. το κόστος για κάθε αεροπορικό εισιτήριο για τον υπεύθυνο του προγράμματος Ολλανδό Εκπαιδευτή Σκύλων Οδηγών κ. Peter Lasaroms για τα ταξίδια του στην Αθήνα, αλλά και για κάθε αεροπορικό εισιτήριο για την ομάδα όταν επισκέπτονται την Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων Οδηγών του κ. P. Lasaroms στην Ολλανδία για την πρακτική της ομάδας των εκπαιδευομένων εκπαιδευτών με μεγαλύτερο αριθμό εκπαιδευομένων σκύλων οδηγών του Κέντρου του κου P.Lasaroms.
 6. την κάλυψη (μηνιαίως) λειτουργικών δαπανών  (Ενοίκιο-Τηλέφωνα-Αμοιβή ενός ατόμου, Εντυπα ενημερώσεων και παρουσιάσεων κλπ). Στα έντυπα αναφέρεται το Λογότυπο του Χορηγού.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !

 • Η προστασία των σκύλων – οδηγών του κέντρου από τα ένδο - και εξω– παράσιτα γίνεται με την ευγενική χορηγία της BAYER.
 • Να τονίσουμε ότι όλα τα κτηνιατρικά έξοδα που γίνονται από την ομάδα των εκπαιδευομένων εκπαιδευτών και των αναδόχων εθελοντών για τα κουτάβια και τους εκπαιδευόμενους σκύλους καλύπτονται από το  Κέντρο «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ».
 • Οι τροφές και ο απαραίτητος εξοπλισμός για όλα τα Σκυλιά καλύπτονται με την ευγενική χορηγία του Ομίλου Εταιρειών PETLINE.
 • Επίσης θα μπορούσατε να μας υποστηρίξετε διοργανώνοντας τη δική σας εκδήλωση στην εταιρεία σας για λογαριασμό μας ή στηρίζοντας τις δράσεις μας και τα προγράμματά μας με εθελοντική δράση των εργαζομένων σας!
 • Κάθε ΔΩΡΕΑ, οποιοδήποτε ποσού, είναι πολύ σημαντική για το πρόγραμμά μας!
 • Σύμμαχοί μας στο πολύτιμο έργο μας, οι Ευεργέτες, οι Δωρητές, οι Χορηγοί, οι πολύτιμοι Φίλοι και όλοι όσοι πιστεύουν στο έργο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Το Κέντρο ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ δέχεται κατά καιρούς Εθελοντές, όλων των Ηλικιών, οι οποίοι στηρίζουν τις Ομάδες του Κέντρου  σε όλες τις ενημερωτικές δράσεις του Κέντρου.

 

Τίτλος:

Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών & Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Ατομα με Αναπηρίες.

Με την υποστήριξη του Ομίλου Petline

Με την υποστήριξη της Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ

Διεύθυνση: Βερανζέρου 31

5ος όροφος, Αθήνα

Τηλέφωνo: 210-5200140

Κινητό: 6932-414189

email: info@greekguidedogs.com

COPYRIGHT © 2018 ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ® ALL RIGHTS RESERVED | DESIGN & DEVELOPMENT BRAINART WEB SOLUTIONS